Psihiskais laiks - Raksti - Neatkarīgie pētījumi

Pāriet uz saturu

Psihiskais laiks

Neatkarīgie pētījumi
Publicēja ieeja raksts ·
Tags: lineāraisuncikliskaislaiks
PSIHISKAIS LAIKS=LINEĀRAIS LAIKS=666
ŠEIT UN TAGAD=CIKLISKAIS LAIKS=9999
6__________________6_________________6
PAGĀTNE                    TAGADNE                  NĀKOTNE
(9=PATIESĪBA; 6=APVĒRSTĀ PATIESĪBA)

ZINĀŠANAI: Rīgas Krievu Drāmas teātris - 26.01.2002., luga DIBUKS, kuras autors Solomons An-skis (1863-1920) jeb Rapoports - ebreju folkloras pētnieks. Lugā izskanēja, ka skaitlis 9 = patiesība un šāds teksts: ja viņi zinātu ko nozīmē skaitlis 36! / Atbildu - VIŅI ZIN:9999=36=cikliskais laiks.
(Saules laikritis=90 +90+90+90=360 jeb 9+9+9+9=36)

9999 = CIKLISKAIS LAIKS
RAINIS: Gars laiku lokos redzēs jaunu gaismu!

PAGĀTNE = IZ-TORIJA (vēsture no Toras), 6 nakts reliģijas, kur Dievs aizvietots ar praviešiem vai kultūrvaroņiem, filozofijas, zinātnes teorijas - Freida, Darvina u. c.
TAGADNE – dzīvojam lineārā laikā - tautai svešos ritmos (Gregora kalendārs), svešos arhetipos – reliģija(as) utt. Likums liec tautu pie zemes kā smilgu vējā – Mozus galvenais teiciens: Un kalns nolieksies likuma priekšā.
NĀKOTNE -reliģijas, filozofijas, šovi, seriāli utt., proti, Romas verdzības iekārtas sauklis: maize un izpriecas - tas ir viss, kas nepieciešams vergam...

SAURNS = sestā planēta- babilonieši saistīja šo planētu ar Ninurtu - kara dievu, bet grieķi to uzskatīja par Kronu – laika planētu, Romiešiem tas bija Saturns-vecuma dievs, kas visu ved uz iznīcību. Saturna simbols = sirpis vai izkapts...
Mēs dzīvojam svešā – uzspiestā laika matricā- ilūziju pasaulē!

RISINĀJUMS
Jānokļūst ŠEIT UN TAGAD = 9999 = patiesība = Cikliskais laiks =latviešu tautas Pasaules uzskats, kas krāšņi ietērpts Dainās = augstākais, kas rodams pasaulē.
Mūsu solis = 9. NASA ir atklājusi, ka Saule elpo ar 9 dienu intervālu. Mēs esam Saules tauta, un mums jādzīvo pēc SAULES LAIKRITA = kultūras atspulgs tautā = cikliskais jeb mītiskais laiks, kuram nav sākuma un nav arī gala.

Pats Dieviņis man iedeva / Sav' jājamu kumeliņu.
Caur segliem Saule lēca,/Caur iemauktu Mēnestiņis,
Pavadiņas galiņā,/ Tur lec rīta Auseklītis.

Ernsts Muldašovs par skaitli 9999 grāmatā „Dievu pilsētas meklējumos".
Ņemot talkā Ernesta Muldašova grāmatu „Dievu pilsētas meklējumos” I sējumu, t.i., viņa teoriju par to, ka skaitlis 9 iznīcina skaitļa 6 negatīvo nozīmi, proti, ka visas pasaules piramīdas tika celtas, lai iznīcinātu cilvēku radītās negatīvās enerģijas un Visumā aizietu pozitīvā enerģija. Citāts: "Visos trijstūros, kas veidojas, savienojot piramīdas un senatnes monumentus, saskaitot leņķu summas, visi leņķu raksturojumi noteikti uzrāda skaitli 9(. .) Bet tas ir arī īpašs skaitlis – caur to var iznīcināt ļauno enerģiju." (454.lpp.).

Un galvenais: „Dieva pilsētas meklējumos” I sējumā teikts: „Cilvēks, kura domās dominē 999, ir tikai viens Dievs – viņš Pats, kura priekšā nobāl Dievs Radītājs. Citiem vārdiem sakot, tas ir cilvēka tips, kurus sauc par egoistiem(..) Tādēļ cilvēki, kuru domās parādās 999 tipa domas, kļūst mums sveši, pārvēršas par svešķermeņiem mūsu, Dieva radību, vidū. Mēs viņus nemīlam(..) Bet cilvēkiem ar zīmogu 999 mēs, Dieva radības, arī esam garīgi un psiholoģiski sveši. Tādēļ viņi mūs nemīl un ignorē, īpaši neieredzot Dievu, kuru mēs pielūdzam un kuru godinām kā radītāju. 999 tipa cilvēks acīmredzot tomēr saprot, ka viņu ir radījis Dievs, nevis Lucifers.” (471. lpp.)

KOMENTĀRS: E. Muldašovs nav gaišreģis, bet drīzāk melnais mags, kurš ļoti nopūlējās, lai grāmatā paustu nepatiesību par skaitļa 9 globālo nozīmi, sakot, ka 9999 = pasaules bojāejas simbols. Tās ir pareizi tiktāl, cik tā ir „tumsas” radītās pasaules bojā ejas zīme – Dzelzs laikmeta beigas. Pasaule bojā neies, jo Laiku Lokos pasaules liktenī iejaucas Dievs, lai to harmonizētu un ievestu kārtējā mītiskā laika lokā – šoreiz Zelta laikmetā (mītiskie laika loki  – Zelta, Sudraba, Bronzas, Dzelzs, kur katrs no laikiem ir vairāk kā 6000 gadu ilgs periods kopā sastādot  ~ 26 000 gadus) Bet no grāmatas lapaspusēm patiesība spraucās kā „īlens iz maisa”. Grāmatā teikts: ”Saskaņā ar Pitagoru skaitlis 9 simbolizē dievišķās radīšanas cikla beigas un(..) atgriešanos sākumstāvoklī” (452.lpp.)

9 dienu cikls.  Saule inducē dīvainu „elpošanu” Zemes atmosfērā. Avots: Wired  Science
SAN FRANCISKO –Jauni pavadoņu novērojumi ir atklājuši iepriekš nezināmu Zemes atmosfēras izplešanās un saraušanās deviņu dienu ciklu. Šī „elpošana” atbilst Saules magnētisko lauku izmaiņām, tai nobeidzot rotāciju, reizi katrās 27 dienās, pirmdien Amerikas Ģeofiziskās biedrības gadskārtējā sanāksmē pastāstīja NASA un Kolorādo universitātes Bolderā zinātnieki. Saules koronālie (vainaga) caurumi, attēlā redzami kā tumši laukumi, virza plazmu prom no Saules uz Saules sistēmu. Kad šīs daļiņas sasniedz Zemi, tās karsē augšējo atmosfēru, liekot ārējai atmosfērai izplesties un sarauties.„Kas notiek Saules pusē patiešām ir mistērija un izaicinājums Saules fizikas izpratnei” teica Stans Solomons, Nacionālā Atmosfēras Pētījumu centra zinātnieks, kurš šajā pētījumā nepiedalījās. Šis atklājums uzsver daudzos veidus, kādos Saules aktivitāte ietekmē Zemi un tās arvien vairāk kosmosu izmantojošos cilvēkus. Šis jaunais atklājums var palīdzēt zinātniekiem un inženieriem projektēt labākus pavadoņus kas ņemtu vērā jonosfēras izmaiņas. Varētu būt iespējams arī prognozēt jonosfēras vētru stiprumu un aizsargāt pasaules sakaru infrastruktūru. Lai noteiktu šo agrāk nezināmo ciklu, zinātnieki izmantoja Zemes atmosfēras blīvuma izmaiņas. Atmosfērai saraujoties un izplešoties tā kļūst vairāk vai mazāk blīva. Atbilstoši šiem blīvuma  „kalniem un lejām” pavadoņu ātrums nedaudz palielinās vai samazinās, ko reģistrē borta akselerometri. Šie dati ļāva zinātniekiem atklāt šo jauno atmosfēras ciklu. Solomons teica, ka lai arī šis cikls uz zemes ir interesants, patiesi dīvainais šī darba aspekts ir ko tas izsaka par mūsu zvaigzni.„Kas notiek Saulē, kas to izraisa?”Solomons teica. „Tas nav skaidrs. Šī daļa ir mistika”.

Šis stāsts domāts tiem, kas saprot, ka visam šajā Pasaulē ir nozīme – gan simboliem, gan skaitļiem (sakrālā ģeometrija), gan domām ko nesam savā galvā, bet galvenais, - lai pārvaldītu savu zemi, ir jāpiepilda tā ar savas tautas garīgām vibrācijām, pretējā gadījumā to darīs citi.

George Kavassilas "Mūsu ceļojums Visumā"
īss ieskats grāmatas saturā, sagatavojusi Irēna Saprovska

Priekšvārds (Džeisons Bodens - Smits) „Mūsu sociālā sistēma ir veidota ar nolūku veicināt sadalītību, izglītības sistēma- apslēpt zināšanas, veselības sistēma-radīt slimības, finansiālā sistēma-mazināt labklājību, sabiedrība-radīt  vienotības trūkumu, un mūsu civilizācija pati par sevi ir augstākā mērā barbariska. Makss Tvens ir rakstījis: „Reliģija ir ticība, ko ir radījis pirmais blēdis, kurš savā ceļā sastapās ar pirmo muļķi.”..Mēs spējam atkal atsaukt atmiņā to, kas mēs patiesībā esam, no kurienes nākam, kādēļ esam tieši šeit un kādā veidā mums ir iespējams pabeigt mūsu Visuma ceļojumu mājup.

MANIPULĀCIJA AR VĒSTURI. Vēstures viltošana ( 16. – 22) Lai aptvertu to, kas patiesībā ir noticis ar cilvēces zināšanām, ir jāsaprot, ka pēdējos 6000 gadus – tas, kas tika un vēl joprojām tiek pasniegts kā vēsture un zināšanas, ir gudra un apzināta krāpšana, kas balstās uz maldiem, un tie savukārt uz vēl kādiem citiem. (18.-19.lpp.) Bet ikkatrs, kurš mēģina dalīties savās zināšanās un gudrībā un ir pieredzējis dzīvi viņpus un ārpus sistēmas un oficiālajām un sociālajām mācību programmām, tiek izsmiets vajāts un nosodīts vai pat tiesāts kā garīgi nestabils. Gan zinātnē, gan reliģijā ir atrodami patiesības elementi. Bet abas tās ir gluži vai apsēstas ar sagrozītām patiesībām un viltojumiem, kas tiek izmantoti, lai kontrolētu cilvēku psihi ar metodes „skaldi un valdi” palīdzību. Un šīs divas pretējās ideoloģijas ir radījusi trešā apslēptā grupa, kura tā arī skatienam paliek neredzama. Šī grupa no aizkulisēm kontrolē abas divas redzamās ideoloģijas, kamēr tās, savukārt allaž uztur rosīgus savstarpējus ķīviņus. Tādus, kuros neredz mežu aiz kokiem.

(44.lpp.) .. radās tas. ko mēs saucam par Orionu, jeb mednieka arhetips, tātad tas, kurš apgādā un aizsargā, jeb Tēvs. Bet galaktikas sievišķā apziņa, soļojot lejā pa enerģiju kāpnēm, izstaroja sevi kā Sīriusa zvaigžņu sistēmu jeb Lielā suņa arhetipu. Kā uzticību, kā aizsargātāju un kā beznosacījuma mīlestību jeb Māti..

(62.lpp) Šī galaktika ir Visuma fraktālis jeb makrokosma mikrokosms..Dievi paši savās realitātēs sāka radīt struktūras, kas rosināja citas būtnes viņus pielūgt.. Tā vietā, lai ar dzīvību darbotos saskaņā, viņi ar to sāka manipulēt. Bet to, ko viņi radīja, mēs varam apzīmēt ar, lūk, kādiem nosaukumiem: kulta, elku pielūgsmes un, nepārprotami, reliģiskās struktūras! ..Daži no dieviem mainījās vairāk par citiem, līdz viss process sasniedza punktu, kad kāds viens īpašs dievs, kura ego bija nu jau ārpus kontroles iespējā, vēlējās būt „Dievs” un valdīt arī pāri citiem dieviem.. šī būtne ir radījusi reliģiju uz mūsu planētas..

(63.lpp.) Pirmajos laikmetos un ērās dievu realitātes balstījās uz autoritāru varu un tādējādi pievilka izteikti agresīvus un karotāju tipus. Tas dieviem palīdzēja nostiprināt savu klātbūtni un ietekmi šajā galaktikā..Viņi sāka radīt izsmalcinātu kontroles versiju..Viņi apmuļķoja ļaužu pūļus, liekot tiem noticēt, ka var brīvi radīt realitātes un izmantot gaismu, kas līdzinās Visuma Gaismai.. Tomēr, par nelaimi, it visam dievu radītājam piemita drīzāk apdullinošs efekts un burvestības spēks. Tas piesaistīja būtnes un ievilināja lamatās, jo darbojās, lai ietekmētu būtņu apziņu un aizvestu projām no viņu pašu dvēseļu būtības ..Šī spēka nolūks bija viņu apziņas enerģiju novadīt dievu un padievu un viņu dzīves versijas  virzienā. Tādējādi dievi varēja ar šo enerģiju baroties un kļūt spēcīgāki. Par spīti šo realitāšu spožumam un valdzinājumam, salīdzinot ar Galaktisko Māti, visas darbības, mērķi un morāles principi tajās bija vērsti pretējā virzienā.

(66.lpp.) ..uz zemes ir vērsušies pie cilvēces, maskējoties par „dieviem”, kurus ir jāpielūdz.. to vienīgais mērķis ir kaitēt visam tam, kas šeit notiek, un atturēt cilvēkus atkal atcerēties, kas patiesībā viņi ir un atkal apvienoties ar pašu dvēseļu būtību. Viņi liek mums novadīt enerģiju viņu pašu un viņu paradigmu virzienā, lai gūtu spēkus, barodamies ar mūsu enerģiju, un pēc tam turpinātu pār mums valdīt. Galvenais spēlētājs šajā grupā ir „dievs”, kas stāv aiz mūsu planēta reliģiskajām organizācijām. Viņa mānija izpaužas tādējādi, ka viņš vēlas apstādināt tos daudzos cilvēkus, kuri tiecas īstenot sev paredzēto mērķi. Viņš grib baroties no cilvēku enerģijas, kuru iegūst ar viņu dievināšanu, bailēm, vēlmēm, pielūgsmi un daudziem citiem enerģijas izpausmes veidiem.

(68.lpp) .. kā gan vergs var kļūt brīvs no savas verdzības, ja nespēj apzināties, atzīt un apliecināt faktu, ka ir vergs un ka tiek šīs sistēmas paverdzināts?.. Tas iesākās aptuveni pirms 300 000 gadiem un nu jau šī Lielā gada ciklā 24 832 gados ir aizgājis arvien jaunos un jaunos līmeņos.. Pēdējā un galvenā šīs augstāk aprakstītās programmas īstenošanas fāze iestājās aptuveni pirms 6000 gadiem (70.lpp.) ..untumainā dievu kliķe .. tiek tikai saukta par dieviem. Jo viņi ir labi iemanījušies, kā radīt realitātes – tādas, kas ir liela izmēra un pat lielākas par vienu galaktisku sistēmu. Un tieši tādēļ viņiem bija nepieciešams apgūt šīs neticamās zināšanas: kā šajā Visumā top dzīvība.. Tas nozīmē – zināšanas par pozitīvo un negatīvo lādiņu, par gaišo un tumšo, par Iņ un Jaņ, par mīlestību un bailēm, kā arī par labo un ļauno.. Kad dievi Gaismu līdz zināmai pakāpei bija apguvuši, tie tagad spēja ar dzīvību manipulēt, izmantojot pozitīvās un gaišās mīlestības jeb gaismas enerģiju..Tātad, lūk, kas ir tas, ko viņi izmanto pret mums, - tā ir mīlestība!

(71.lpp) Plāns, ko visā kosmosā šī untumainā dievu kliķe īsteno visbiežāk, - tā ir sistemātiska realitātes iegremdēšana vibrācijās, kuras ilgstoši, tas ir, uz vairākām paaudzēm, iegrūž cilvēkus tumšos un negatīvos priekšstatos un pēc tam pasniedz daudzkārt vēlamākas un patīkamākas lietas: gan pozitīvi balto mīlestību, gan arī gaismu – abas kā risinājumu tām problēmām, ko paši iepriekš radījuši.

„Tā ir sena stratēģija un sena programma, kura ir pazīstama kā „problēma - reakcija – risinājums”.

Pēdējo 6000 gadu laikā dievi sistemātiski nodarbojās ar to, ka Lielajā Arēnā radīja nevēlamu vidi.. mēs esam aizmirsuši, kas ir patiesa Mīlestība un Gaisma. Mēs gluži vienkārši esam zaudējuši atskaites punktu, un tādēļ cilvēki kā aitu bars seko dievu un padievu mīlestības un gaismas versijai, ..
Dievu radītā versija par pozitīvi balto mīlestību un gaismas enerģiju ļauj cilvēkiem izjust eiforiju. Daudzi šo sajūtu saprot kā svētlaimi.. Tai piemīt arīdzan hipnotisks efekts, tā kā ir veidota ar nolūku cilvēkus vājināt un nomierināt. Šī dievu mīlestības un gaismas versija cilvēkos ienāk caur veselu virkni enerģētisko ieeju. Tas ir pazīstams ar nosaukumu čakru ķermenis.
___________________________________

Čakru ķermenis (71.-77.lpp) .. ar mums manipulē, izmantojot dažādas reliģijas, politiku, mēdijus, pārtiku, medicīnas un izglītības sistēmu.. Aptuveni 300 000 gadu laikā mūsu cilvēces ģenētika ir tikusi mainīta ..tas ir - pastāvēšana kopā ar grupām, kuras atradās mums līdzās un kuras iejaucās mūsu ģenētikā. Šī iejaukšanās turpinās vēl šodien.. Mēs tikām kompresēti lejup no divpadsmit DNS spirālēm pirms 300 000 gadiem līdz divām DNS spirālēm šī cikla sākumā, tas ir, pirms 24 832 gadiem..

„Čakru ķermenis ir pati nozīmīgākā maldināšanas sastāvdaļa, kāda jebkad ir tikusi uzstiepta cilvēcei! Tas ir pats juceklīgākais elements, lai kosmiskajā līmenī fragmentētu, kontrolētu un manipulētu ar cilvēci.”
(74.-76.lpp.)..Katra no septiņām galvenajām čakrām ir saistīta ar vienu no Saturna planētas apļiem. Reiz sirmā senatnē notika kāda kauja starp mūsu Sauli un Saturnu, par kontroli par mūsu solāro sistēmu. Saturna planētas apziņa un gars – abi divi ir līdz neprātam greizsirdīgi uz to, kas ir Zeme un Saule un ko šie debesu ķermeņi šeit ir radījuši.. Saturns uzskata, ka tieši viņš ir tas, kuram jābūt pašam „cildināmākajam”.

Tādā gadījumā, kas tad ir Saturna gars un Saturna apziņa? Tas ir dieva aspekts, kurš pieprasa, ka ir visa dzīvā it visos līmeņos, it visam, kas pastāv, radītājs un vadītājs. Tas ir reliģiju dievs.. Viņu sauc gan par Jehovu jeb Jahvi, gan – par Šivu, Allahu un Kronu. Par Saturna dienu, piemēram, tiek dēvēta sestdiena.. Šī kosmiskā būtne ir androgēnas dabas, tomēr tas, ko mēs patlaban apskatīsim, būs tās vīrišķā izpausme un aspekts, kas iemieso autoritārismu, patriarhālā tēva un uzrauga arhetipu. Viņa lieta ir kontrolēt, un viņš nosaka ierobežojumus un tādējādi nodrošina mums izaicinājumus, kas caur šiem ierobežojumiem iedarbojas uz mums. Saturns ir tas, kurš rada melīgo un samāksloto gaismas veidojumu. Viņš ir no tā visa izrietošo paradigmu dimensionālo realitāšu aspekts, kurš gluži vienkārši ir iemiesojies kā planēta. Viņš ir pasīvi agresīvo programmu īpašnieks. Viņš ir laika, kādu mēs to pazīstam, sargs. Līdz ar to viņš ir arī matrices radītājs un uzturētājs. Un šī kosmiskā būtne Saturns.. nekad nav vēlējies neko vairāk kā pārņemt kontroli pār šo solāro sistēmu un īpaši pār mūsu Māti Zemi un tās cilvēci.

Komentārs (E. Muldaševa grāmatā „Dievu pilsētas meklējumos” teikts: ”Man šķiet, ka skaitlis 6 ir sātaniskā faktora mērvie¬nība dzīvu būtņu dvēselēs Skaitlis 6 simbolizē sāta¬nisko faktoru atsevišķa cilvēka dvēselē, un par to ir jāmaksā ar ciešanām.  http://you-books.com/book/E-Muldasovs/Dievu-Pilsetas-meklejumos-Seno-cilveku-tragiskais-

Mūsu solārajā sistēmā Saturna planēta ir mītnes vieta padomei, kas tiek dēvēta arī par Dižo Balto Brālību. . kura iemieso un pārvalda kā mākslīgi pozitīvās mīlestības, tā arī gaismas enerģiju. Padome īsteno un pārvalda arī pasīvi agresīvās programmas. Šī arhetipiskā tādu personu kā Jehova, Jahve, Šiva, Allāhs, Krons un Saturns izpausme, pēc savas dabas būdama rezonējoša, veicina to padievu, starpdimensiālu būtņu un ārpuszemes grupu darbošanos, kuri rīkojas šīs būtnes, tās paradigmu un arhetipu aizbildnībā..

Tā kā pats Saturns nebija šīs zvaigžņu sistēmas radītājs, tad viņam bija nepieciešams atrast veidu, kādā pārņemt kontroli pār šīm zvaigznēm. Vienīgais, kā viņš to varēja panākt – manipulējot ar pastāvošajām enerģiju sistēmām, jeb pamata frekvencēm. Un pēc tam - ieviešot šeit savas personīgās programmas. Bet riņķī ap Saturnu – lūk, arī pats milzīgais projekts. Un šos riņķus radīja gan padievi, gan ar padieviem saistītās starpdimensionālās būtnes un ārpuszemes grupas. Ar mērķi pārraidīt tās frekvences, kuras ietekmētu Saules sistēmu un nepārprotami – arī mūs. Kā par Saules sistēmu, tā arī pār cilvēci Saturns varēja gūt pārspēku, vien pateicoties harmoniskajai rezonansei.

Saturns .. ir kosmiska būtne, kurai piemīt visā kosmosā pati maldinošākā, manipulējošākā, izsmalcinātākā un sarežģītākā ietekme. Un Saturns ir šīs ietekmes uzturētājs. Viņš ir tās pārraidītājs. Viņš ir tas, kuram ir nepārtraukti nepieciešams, lai to kāds apmierinātu. Lai viņu nepārtraukti dievinātu .. Bet tiem, kuriem ir pieejamas patiesas zināšanas, šī maldinošā un divkosīgā kosmiskā spēka jeb Saturna aspekts ir allaž bijis pazīstams kā pats lielākais ļaunums.

(75.lpp.) Ir pienācis laiks salikt kopā puzles gabaliņus. Kas gan ir nepieciešams šim kosmiskajam dievam, lai no pašiem dziļākajiem līmeņiem mūs kontrolētu? Tik dziļi cik vien spēj, tam ir jāietiecas mūsu enerģētiskajā sistēmā, lai būtu iespēja traucēt un kavēt mūsu attiecības ar Sauli ..Šī dieva būtība radīja kosmiska līmeņa programmatūru, kurai bija jāpārklāj mūsu dabiskais esības stāvoklis. un šī programma mainījusi to, kā mēs redzam mūsu planētu, solāro sistēmu un visu dzīvo. Zemāk ir attēlots tas, kādā veidā čakru ķermenis savstarpēji mijiedarbojas ar visām septiņām galvenajām gaismas spektra krāsām. Mēs gluži kā kokonā atrodamies ieslodzīti enerģijas bumbā, kuru saucam par čakru ķermeni. Un šī kosmiskā matemātiskā programmatūra tika izveidota, lai iejauktos Saules gaismas un enerģijas uztveršanas procesā un to pārtrauktu. Lūk, veids, kā šī programmatūra izmaina mūsu attiecības ar Sauli. Programmatūras funkcijas ir saistīt mūsu apziņu, uzmanību un ceļojošo garu un ieslodzīt mūs maldinošajās programmās, lai galu galā iedzītu starp mums Sauli un Zemi pamatīgu ķīli. Čakru programma arvien no jauna ievada cilvēku šī dieva dzīvības, realitāšu un sfēru esamības veidā.


76.lpp.zīmējums

Personība, kas kā kokonā apņemta ar čakru programmatūru jeb varavīksnes ķermeņa lauku. Programmatūra iejaucas Saules gaismas plūsmā un pārtver to. Ikviens čakru punkts savienojas ar kādu no Saturna apļiem.

.. katrā no mums ir Visuma sēkla. Tā tika mūsos iesēt vēl tajā periodā, kad mēs pirmo reizi ienācām Visuma Apziņā un saplūdām ar to. Bet Saule, kas ir Visuma gaismas fraktālis, lūk, arī ir enerģija, kas vienlaikus ir šī sēkliņa. Savukārt čakru programma ir veidota tādējādi, lai pārtrauktu Saules gaismas nepārtraukto un spēcīgo sadarbību ar mums un nepieļautu tās dalību sēklas diedzēšanā un mūsu kļūšanu par Universālām Būtnēm. Tā ir īpaši veidota, lai cilvēkus aizvilinātu prom no kosmiskās arēnas Mīlestības un Gaismas sfērām. Maldinošo programmu uzdevums ir nošķirt mūs no mūsu pašu patības augstākajiem aspektiem, kas mīt mūsu siržu dziļumos ..

(77.lpp.) Apgaismība caur čakru sistēmu ir tikai un vienīgi versija par apgaismību.. Bet kāda gan čakru ķermenim ir saistība ar kristietību? ..Čakru ķermenis kristietībā ir pazīstams kā septiņi zīmogi .. Ar ko čakru sistēma jeb septiņi spiedogi ir saistīti? No mūsu Zemes puses tā ir čakru sistēma, kas savienojas ar mūsu endokrīno sistēmu, kura mūsu ķermenī darbojas kā dziedzeru sistēma. Fizioloģiskajā līmenī mūsu maldināšanas funkciju pildītājs ..ir nevis pati par sevi visa endokrīnā sistēma, bet gan viens atsevišķs dziedzeris..

Un ja nu čiekurveida dziedzeris nav nekas cits kā vien bioloģisks implants, kas tā arī palicis apslēpts paviršam skatienam?

(78.lpp.) ..Lai visu iepriekš aprakstīto sasniegtu, dieviem un to padieviem bija nepieciešams radīt cilvēcisku čiekurveida dziedzera versiju un implantēt mūsu fizioloģijā, lai tā spētu mijiedarboties ar enerģētiskās programmas pārklājumu ( čakru ķermeni jeb varavīksnes ķermeni, jeb septiņiem zīmogiem), kas savukārt enerģētiski mijiedarbotos ar pašu dievu mākslīgās gaismas veidojumiem...Čiekurveida dziedzeris ir fiziskā atvere, kas paredzēta enerģētiski matemātiskajai programmai, kura ir melīgās un samākslotās gaisma veidojumu pamatā. Aptuveni pirms 300 000 gadiem sāka parādīties pirmās dievu ģenētiskās manipulācijas.



(79.lpp).. Tieši čiekurveida dziedzeris ir tas, kurš starp visiem dziedzeriem, kas veido endokrīno sistēmu, spēlē vadošo, administratīvo un pat majestātiskāko lomu.. ir vistiešākajā veidā saistīts ar mūsu centrālo nervu sistēmu.. kalpo par mijiedarbības un saskarsmes punktu starp endokrīno sistēmu un nervu sistēmu.. Tas ir atbildīgs arī par melatonīna hormona sekrēciju, kas palīdz regulēt nomodu un miegu, kā arī diennakts ritmus.

.. Izvēlētā metode, lai panāktu izmainītu apziņas stāvokli, - rituāls, lūgšana, ķīmiska viela vai, kam es dodu priekšroku, gluži vienkārši ar savas sirds palīdzību – tad arī nosaka, kādām realitātēm mēs piekļūstam. Čiekurveida dziedzeris.. vai tas būtu Zemes vai kosmiskas izcelsmes, tas joprojām ir, un paliek tieši prāta veidojums. Bet zināšanas un gudrība ..vēsta par sirds ceļu, kas iet viņpus čakru ķermeņa.

(82.lpp.).. Dzīvā enerģētiskā apziņa, kurā patiesībā mīt it visas esošās zināšanas un it visa gudrība, tiek pilnībā apieta un visai nevērīgi atstāta bez ievērības. Mākslīgi radītā programma ir kļuvusi par vispārpieņemtu realitāti. Vispirms signāls tiek izsūtīts no centralizētās vietnes. Šī vieta ir maldus nesošās dievišķās būtnes apziņa un realitāte, ko tā ir radījusi. No turienes signāls tālāk uz mums tiek pārraidīts no diviem vietēja mēroga punktiem jeb „torņiem”- Mēness un Saturna. Mēness pārraida pārsvarā zemākas un drīzāk negatīvi lādētas melīgo un samāksloto gaismas paradigmu vibrāciju programmas. Saturns, savukārt..gan augstākas, gan arī daudz smalkākas..pozitīvi lādētas melīgo un samāksloto gaismas paradigmu programmu vibrācijas. Pēc tam signālus uztver čiekurveida dziedzeris, atkodē un enerģiju līmenī nomaina mūsu apzinātā prāta programmu.

..patlaban tiek pārraidītas Mēness prāta matrices dēļ bizness, zinātniskās jeb militāri rūpnieciskās programmas, savukārt , Saturna matrices dēļ – „Dieva”, „reliģijas jeb garīguma programmas. Bet mūsu dabiskajai dzīvajai apziņai, kas ieplūst mūsos caur mūsu sirdīm no mūsu gara, Augstākās Patības un dvēseles būtības, kurās mīt visas zināšanas un gudrība nu, tiek paietas garām. Tā tiek atstāta novārtā un pat aizmirsta. Savukārt mākslīgi radītā programma ir kļuvusi par vispārēji pieņemtu realitāti.. Kad palūkojamies visapkārt, tad varam redzēt, ka šo mākslīgi radīto realitāti mēs gan pieredzam, gan arī tā mums tiek nepārtraukti apstiprināta – caur mediju, izglītības, medicīnas un politiskajām prāta kontroles programmām. Arī caur kultūras un reliģiskajām programmām. Un šīs programmas ir it visur. Tās ir mums apkārt. Un enerģētiskā matrice apstiprinās fiziskajā matricē.. Tas ir gluži kā organisms, kurš vienkārši turpina nepārtraukti pieaugt, un tas ir cilvēces mentālais organisms.

ČIEKURVEIDA DZIEDZERA SAISTĪBĀ AR RELIĢIJĀM (84.lpp.)
Mūsu prāti pašlaik darbojas saskaņā ar trīs dimensiju Mēness matrices programmām, kas savā būtībā ir pašas zemākās no vibrācijām, saistītas ar ikdienas izdzīvošanu. Tās darbojas uz vēlmju, materiālisma, konkurences, iekāres un alkatības pamata. Savukārt šo programmu nepatīkamās blakus parādības ir domas un emocijas, kuras pamatojas bailēs. Tajā skaitā depresija, vientulība, pamestība, bezpalīdzība, vilšanās, atdalītība, skaudība, upura sajūta un sāpes. Cilvēki izjūt nepieciešamību pēc arvien jaunām un arvien plašākām pasaulīgajām pieredzēm, bet, kad tas viss izbeidzas, dodas uz savu baznīcu vai templi, sinagogu vai mošeju, apmeklē savu guru vai meditāciju grupas – ar mērķi iegūt jel kādu atelpu, saņemt padomus un pakļauties kāda vadībai. Bet līdz ar šādām programmām un procesiem, kas ietver lūgšanu, rituālu un/vai meditāciju prakses, tiek stimulēts čiekurveida dziedzeris, kā rezultātā kļūst pieejamas citas realitātes un sfēras. Atkarībā no tā, kurām programmām cilvēks visbiežāk mēdz pievienoties un kuras izvēlas pieredzēt, viņš arī uz tādām tiks noregulēts un tāda dievu realitātes pieredzēs. Ja esat kristietis un godināt un līdz ar to aktīvi barojat Jēzus tēlu, tad tā būs programma, kurai tiksiet pievienots. Tā būs realitāte, kurai jūsu apziņa izvēlas pievienoties. Tā ir vieta, kur šis programmas radītājdievs, kuru jūs pielūdzat un barojat, jūs gaidīs, lai sveiktu, Jēzus tēlā, kuru pēdējo pāris tūkstošu gadu laikā šī dieva zemes vēstnieki, kas sauc sevi par priesteru kastu, cilvēces psihei propagandē, pārdod un pat uzspiež. Vai arī, iespējams, satiksiet vienu vai pat vairākus šī dieva padievus, kuri savukārt būs eņģelisku būtņu veidolos vai ar kādā no augšupceltu skolotāju tēliem. Tāds, lūk, ir veids, kā jūsu programma, kas tiek saukta arī par uzskatu sistēmu, sagaida un sveic jūs savās realitātēs.. visas galvenās reliģijas izmanto čiekurveida dziedzeri jeb „trešo aci” vienā vai otrā veidā.

86.lpp.Šie procesi ir izveidoti tā, lai rezultātā atdotu cilvēka spēku „augstākajai autoritātei”. Tādējādi patiesībā visās šajās realitātēs runa ir par pakļaušanu, iedzenot vainas apziņu un domu par vainas izpirkšanu.

Mūsu dvēseles patiesie nolūki, mūsu sirds intuitīvie padomi, kurp mums doties, ko darīt un kā dzīvot šo dzīvi, - tas viss ceļas un rodas mūsu sirdīs, bet mēs to vietā izdzīvojam iepriekš aprakstīto, citu radīto autoritatīvo programmu, kas nāk no čiekurveida dziedzera, visās tās variācijās un veidos, un it īpaši – pasīvi agresīvo programmu sarežģīto izsmalcinātību.

92.lpp. Šis reliģiju dievs, kurš uzstāj, ka ir viens un ka ir vienīgais radītājs un visu lietu pārvaldnieks it visos līmeņos pār visu, kas pastāv, eksistē. Tas tūkstošiem gadu sistemātiski iefiltrējās mūsu garīgajās mācībās un inficēja cilvēces psihi ar šo visizsmalcinātāko no Visuma maldināšanas programmām. Ir rakstīts: „Pat izredzētie tiks pievilti!

Kundalini savienojums (92.lpp.)
"Kundalini čūskas noslēpums."
Vīnes Bioloģiski-atgriezenisko procesu (BAP) institūtā ir izdevies tehniski izmērīt tā saucamo Kundalini enerģiju, kura apvij cilvēka mugurkaulu un kā čūska paceļas no mugurkaula pamatnes līdz galvas smadzenēm. Mugurkauls ir svarīgākais enerģētiskais kanāls pa kuru plūst šie dzīvības spēki un piepilda visu organismu līdzīgi kā dzīves sulas plūst pa koka stumbru un baro tā zarus un lapas. Informācija par šo enerģiju meklējama jebkurā literatūrā par Jogu, kā arī Hinduisma, Budisma, Daoisma, Sikhisma, Sintoisma un daudzu citu reliģiju garīgajās mācībās. http://hello.human.lv/?ct=62305186&act=li&id=0


„Kundalini” nozīmē ritulī satītais. Jogā „ķermeniskā enerģija – tā ir šakti jeb neapzinātā, intuitīvā, libido radītā enerģija, kas atrodas saritināta zem mugurkaula pamata.. ir satīta trīs ar pusi gredzenos un tiek aprakstīts kā gulošs apslēpts potenciāls spēks.. Kundalīni, virzoties cauri dažādām čakrām, ved pie dažāda līmeņa atmodām un mistiskajām pieredzēm. Visbeidzot ..sasniedz galvas virspusi – vainaga čakru, kur īstenojas ļoti dziļā mistiskā pieredzē..Šīs prakses tiek pasniegtas mums dažnedažādos maskējumos, un tās ir iefiltrējušās ikkatrā kultūrā ..Piemēram, Austrumu reliģijās Kundalini ir pazīstama kā pirmmāte, bet kristiešu reliģijā – kā Svētais Gars. Brīvmūrniecībā .. – Gara Uguns. Iniciāciju laikā tā caur mugurkaulu ceļas augšup un aiziet gar 32 mugurkaula skriemeļiem jeb 32 līmeņiem līdz pat čiekurveida dziedzerim, tas ir, apgaismībai, kas ir 33.līmenis.Enerģētiskā programma, kas saucas Kundalini, nav dabiska mūsu organisma sastāvdaļa.
„Kundalini – lūk, vislielākās maldināšanas, kāda jebkad ir tikusi uzspiesta mūsu cilvēcei, svarīga sastāvdaļa! Tas ir visviltīgākais no visiem elementiem, lai sadalītu, manipulētu un kontrolētu cilvēci.”

(94.-95.lpp.) Mums ir nepieciešams saprast, ka dabiski enerģiju radām, vienkārši dzīvodami, vadoties no savas sirds gudrības.. Savukārt šo arvien jaunu dzīvības pieredžu apgūšanas rezultātā aug un attīstās Dvēsele,  un to veicina iegūtās zināšanas un gudrība...Šie dievi ir radījuši tādas realitātes un sfēras, kas izmanto dualitātes abās pusēs esošas enerģijas. Cilvēki nepamana faktu, ka dievi barojas no mīlestības, vienīgi – ar mazo burtu.. Mīlestība tās vistīrākajā formā šiem dieviem nav sasniedzama.. viņiem ir jārada un jāievieš tādas programmas, kas kopēs abas dualitātes enerģētiskās straumes.. Kundalini sastāv no divām enerģijas straumēm.. Viņi izveidoja to kā čūskveida enerģiju, kas vijas augšup pa mugurkaulu un šķērso čakru punktus. Mākslīgi radītais pozitīvais lādiņš, kas kopē Visuma pozitīvo enerģiju, lūk, viena no Kundalini enerģijas plūsmām. Tā ir piesavinājusies Saules tēlu un maldinoši pārstāv  Dievišķi Vīrišķo. Savukārt otra Kundalīni enerģijas plūsma ir mākslīgi radītais negatīvais lādiņš, kas kopē Visuma negatīvās enerģijas. To pārstāv Mēness. Mēness ir piesavinājies Dievišķi Sievišķā tēlu un savukārt maldinoši pārstāv to.. Tātad abas šīs nokopētās – negatīvās un pozitīvās enerģijas veido pamatu dievu versijai par dzīvības dzirksteles radīšanu.

Dievu barība (97.lpp.) ..negatīvā čūskveida plūsma krusto pozitīvo jeb mākslīgā tumsa sastopas ar mākslīgo gaismu.. Šajā mirklī rodas enerģijas lode. Un tā ir dieva dzīvības versija. Šī ir tā enerģija, ko viņi kāro visvairāk un pēc kā visneprātīgāk alkst! Ir 7 galvenās čakras un līdz ar to7 kontaktēšanās punkti, kuros enerģija izpaužas 7 pamata krāsās.. Šīs enerģijas lodes tiek savāktas gluži tāpat, kā no kokiem tiek novākti augļi..

(98.lpp.) Tiem, kas tajā piedalās, tas viss liek sajust neticamu eiforiju.., tomēr neskatoties uz svētlaimi un gaismas radīto apžilbumu, būs radījuši mākslīgu dzīvības dzirksteli,, kas paredzēta dieviem. Un tas ir kompromiss. Tev tiek piedāvātas dāvanas un dažnedažādi labumi: svētlaime, eiforija, ekstāze,, laba veselība,, vitalitāte, ilgmūžība un solījums, kas ir iespēja iekļūt „debesu sfērās”. Tomēr apmaiņā pret tavu padošanos, ziedošanos un pakļāvību viņu programmām. Tā tiešā nozīmē ir sava gara spēka atdošana dieviem. Jo vairāk cilvēku tiek notverti šajās uzvedību programmu cilpās, jo vairāk tiek radīts enerģijas, kas  nepieciešama .. dieviem un to padieviem.. Šīs enerģiju un prāta kontroles programmas tiek dažnedažādi maskētas. Tās tiek piedāvātas kā reliģijas, izglītojošas, kultūras, medicīniskas un arī politiskas programmas. Ir ietvertas biznesa, militārās un aizsardzības programmas un tajā skaitā arī augsti izsmalcinātas garīgās programmas. Tās maskējušās ir iefiltrējušās it visos dzīves aspektos.

(99.lpp.) To visu izmanto arī tā sauktie eņģeļi un augšupceltie skolotāji mūsdienu Jaunā laikmeta kustībā.

(100.lpp.) Tā ir ierobežojuma programma, kas ir veidota, lai nepieļautu un stātos pretī brīvi plūstošai apziņai, kas atrodas attīstībā. Tā apmuļķo būtnes, liekot tām domāt, ka tās iet pretī garīgai atmodai. Bet patiesībā iešana uz priekšu nenotiek..Viņi nebūs spējīgi loģiski spriest un pieņemt citu skatījumu, bet aizrautīgi aizstāvēs savējo. Vai tā ir kāda no lielajām reliģijām, Austrumu filozofija, slepenas biedrības, mistiķu vai Jaunā laikmeta kustība, vienalga,  uzvedība ir tā pati:  visur valda tas pats reliģiskais fanātisms..

Apkopojot visu iepriekš minēto, tātad pastāv dievu un to padievu grupa, kas ir atnākuši uz šo planētu, lai kontrolētu mūsu Māti Zemi un cilvēci. Viņi to ir paveikuši, sistemātiski vadot mūs projām no neticami augsta zināšanu, gudrības, esamības un funkcionalitātes līmeņa lejup uz līmeni, kur mēs reaģējam tikai un vienīgi hormonāli un instinktīvi – tieši tāpat, kā tas notiek dzīvnieku valstī..
(101.-102.lpp.) Tā ir izdzēsusi āra pagātnes zināšanas un radījusi šeit tik negatīvu, tumšu un nevēlamu eksistenci, ka cilvēku alkas un ilgas pēc kaut kā labāka ir pārvērtušās nu jau par izmisumu, kurš apēno uztveres spējas.. nevajag ļaut bailēm sevi pārņemt tādā mērā un apjomā, ka ar jums var manipulēt un jūs var maldināt. Zināšanas ir spēks.. Ikviens, kurš atmostas un piedzīvo pārsteigumu par to, cik liela un ģeniāla ir šī maldināšana un manipulācijas, iziet cauri šiem procesiem visdažādākajās pakāpēs..pacelieties pāri šim Lielās Arēnas teātrim un virzieties projām no upura sajūtas spēka virzienā!.. Bet veids kā to paveikt ir sekojošs:  gluži vienkārši, dzīvot savas sirds vadībā. Un pateicība -  galvenā atslēga šai ceļā pretī savam spēkam. Atzīstiet augstākās kosmiskās maldināšanas jeb ierobežojuma programmu – cik tā ir ģeniāla, un esiet pateicīgi par tās devumu, jo citādi negūtu šo gudrību. Un bez tās neiemantotu savu spēku. Un tagad mēs zinām, ka ar to mēs esam tikuši galā. Un nu ir pienācis laiks virzīties viņpus tā visa. Kā to paveikt? – Ir jāatlaiž savs pasaulīgais ego. Un ir jānodod šīs dzīves kontrole savam augstākajam patības aspektam. Bet tas mitinās mūsu pašu sirdīs.

RELIĢIJA. Kas radīja reliģiju? (103.lpp)
„Reliģiju dievs radīja velna tēlu, jo tas ir viņa paša esības atspoguļojums.”

Fransisko Goijas 'Saturns aprij savus bērnus'
Slavenā spāņu gleznotāja Fransisko Hosē de Goijas darbs "Saturns aprij savus bērnus" (reizēm – "Saturns aprij savu dēlu") ir daļa no tā dēvētajiem "melnajiem gleznojumiem", ko sākotnēji Goija gleznojis uz savas mājas sienām. Pēc Goijas nāves sienu gleznojumi tika pārnesti uz audekla.
"Melnie gleznojumi" ir Goijas noslēpumainākā darbu sērija, un par tās nozīmī mākslas zinātnieki spekulē arī mūsdienās.



Fransisko Goija. Saturns aprij savus bērnus, 1819-1823



Atgriezties pie satura